Get Adobe Flash player

Tisztelt Hölgyem , Uram !

A Vollmer Alumínium Hungária Kft. a Vollmer Csoport tagja, amelyet 1968-ban alapítottak Németországban.

A Vollmer Csoport épület rendszereket kínál az alumíniumból és acélból épülő könnyűszerkezetes épületekhez.

A Vollmer Alumínium Hungária Kft. 1998-ban alakult. A kezdetben tervezéssel és kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás, a kitartó és sikeres működésének köszönhetően, immáron egy új üzemcsarnokkal és gyártói tevékenységgel is büszkélkedhet.

Tevékenységi körünkbe tartozik az épületburkolatok és a megújuló energiát hasznosító berendezések komplett rendszereinek tervezése, gyártása, forgalmazása és kivitelezése.

Termékpalettánkon megtalálhatók az alumíniumból és acélból készülő fal-, és tetőlemezek, cserepes lemezek, a kiváló hőszigetelési adottságokkal bíró szendvicspanelek, valamint az ehhez tartozó kiegészítők, élhajlított takaróelemek, tömítőelemek, kötőelemek, ereszcsatornák, műanyag bevilágítók, polikarbonát lemezek.

A funkción túllépő, designt is előtérbe helyező, különleges építészeti megoldásokra vágyó ügyfeleinket, az ívesíthető, rejtett csavarozással szerelhető tetőburkolatainkkal és az igényes megjelenésű, kazettás kialakítású SIDING homlokzati rendszereinkkel tereljük az esztétikus építészet irányába.

A meglévő vagy újonnan épülő épületek, üzemcsarnokok költséghatékonyabb üzemeltetéséhez a megújuló energiával működő, hosszú élettartamú, minőségi berendezésinket kínáljuk. Vállajuk komplett napkollektoros és napelemes rendszerek tervezését, szállítását és telepítését, valamint pályázatírással egybe kötött teljes körű ügyintézését.

Épületeink alkalmasak mezőgazdasági létesítmények, terménytárolók, istállók, áruházak, ipari létesítmények, raktárak, hűtőházak kialakítására és energiahatékony üzemeltetésére.

Rendszereinket kompletten, illetve elemenként is forgalmazzuk.

Építőanyagaink a napenergia hasznosításával ötvözve hatékony, gyors és értékálló beruházást kínálnak, környezetbarát technológiával készülő elemei később is jól hasznosíthatóak.

Termékeinket és szolgáltatásainkat a minőség és tartósság jegyében ajánljuk ügyfeleinknek, és az ÉPÍTÉSÜGYI MINŐSÉGELLENŐRZŐ INNOVÁCIÓS RT. építési műszaki engedélyével forgalmazzuk.

ENGEDÉLY SZÁMA: A-761-1999-I A-762-1999-I

A Vollmer Cégcsoport a DIN EN ISO 9002 szabvány szerint működik.